Vegetarisch
Jackfruit à la Rode Kip
Ingrediënten 1 blik jonge, groene Jackfruit oftewel Nangka Peper en zout 2 eetlepels olie 4 tenen knoflook 2 middelgrote uien 1/2 blikje tomatenpuree 4 theelepels suiker 2 djeruk purut blaadjes 1 eetlepel sambal of 2 verse cabi rawit 1 vingerkootje trassi of 1...
Sambal Goreng Telor
Ingrediënten 6 eieren, hardgekookte 2 kleine uien of 1 grote, fijngesneden 2 sjalotjes 2 tenen knoflook, fijngesneden 3 salambladeren (Indische laurierblad) 4 djeruk purut bladeren (citroenblad) 1 stukje laos (galanga wortel), fijngesneden 2 cabi rawit (kleine...
Sajur Lodeh
Ingrediënten 1 middelgrote ui 2 tenen knoflook 3 kemirinoten, licht roosteren 2 theelepels asem tamarinde 2 theelepel trassi 1 theelepel peper 2 theelepels zout kwart theelepel kencur (bitterwortel) 2 theelepels palmsuiker 2 salambladeren Indische laurierblad 2 djeruk...
Tahu Campur
Ingrediënten Campur of tjampur betekent (ver)mengen. In dit geval dus alles in het gerecht met elkaar (ver)mengen. Of zoals ik een gemengdbloedige, een Indo, ben. 1 blok tahu (spreek uit: tahoe) of ook wel tofu genoemd 1 bak tauge 1 bos selderij 4 eieren 1 citroen 1...
Frikadel Djagung
Ingrediënten 3 blikken mais, circa 285 gram uitlekgewicht 4 – 5 tenen knoflook 1 bos selderij 2 geklutste eieren 4 - 5 eetlepels zelfrijzend bakmeel 1 – 2 eetlepels maïzena 1 stronk prei, in dunne ringen gesneden 150 gram Hollandse garnalen 2 theelepels suiker 1...
Let's connect
Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Disclaimer
KVK: 68590032 | BTW: NL002173216B15