Samenwerken

Voor iedereen, die gek is op koken èn op de Indische keuken en dan vooral de authentieke receptuur, is Authentiek Indisch Koken dé place to be!

Op Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube ben ik te volgen en het aantal volgers groeit meer en meer. Van tweede, derde en zelfs al de vierde generatie Indisch Nederlanders als ook mannen en vrouwen, die foodie, kookgek, lekkerbek, professionele chef of thuiskok zijn.

Advertenties. Partnerschap. Vlog. Banner.

Ben je van mening dat een blog over jouw merk of product goed op authentiekIndischkoken.nl tot z’n recht zou komen, dan kunnen we samen bekijken in welke vorm, denk aan social media kanalen of via een banner, of op wat voor een creatieve manier, denk aan een winactie, we jouw merk of product bij mijn publiek in de spotlights kunnen zetten.

Interesse?

Neem gerust contact op met info@authentiekindischkoken.nl

Hi,

Mijn naam is Ilona Brook.

Met mijn foodblog Authentiek Indisch Koken wil ik zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de Indische keuken. En met mijn kookworkshops mensen stap voor stap in de kookbeleving meenemen. Zodat ze in staat zijn zelf de gerechten te koken en op hun beurt weer aan familie en vrienden door te geven.

Omdat eten verbindt.

 

Smakelijke groet,

Pin It on Pinterest